Rólunk

  • Kedves Látogató!

    Üdvözöljük a Watt Szeged Villamossági Szaküzlet honlapján! Üzletünk a WattCity szakkereskedői hálózat szegedi partnerüzlete. Villanyszerelési anyagok kereskedelmével foglalkozunk, vállalkozások és a lakosság igényeit kívánjuk kielégíteni a lehető legnagyobb hozzáértéssel és professzionalitással.

    Célunk, hogy csak minőségi, márkás termékeket kínáljunk, a villanyszerelési anyagokat olyan gyártóktól szerezzük be, akiknek nemzetközi vagy országos szintű márkaneve van és kiemelkedő minőségbiztosítási rendszerrel rendelkeznek. Beszállítóink lefedik a teljes hazai kínálatot.

    Szerződött partnereink számára egyedi árakat és díjtalan kiszállítást biztosítunk értékhatár nélkül, az ország egész területére.

    Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, vagy kérjen személyesen tanácsot üzletünkben. Szakértő kollégáink állnak mindenben rendelkezésére. Célunk, hogy minden igényt a lehető leggyorsabban és legmagasabb színvonalon kielégítsünk – legyen szó otthoni, mindennapi cikkekről, vagy kis- és középvállalkozások szakmai igényeiről – mindezt kedvező árakon.

  • DSC02194